top of page
Voorbeelden van cases

Charlie en Luka

 

2 Jack Russels die met elkaar vochten waardoor ze 3 jaar apart moesten buiten gelaten worden en niet bij elkaar konden zijn.

De foto hebben de baasjes mij, 2 maand nadat ik de eerste keer bij hen langs geweest ben, bezorgd na een eerste vakantie waar bij ze de honden samen konden loslaten zonder vechten. Deze honden hebben een interne opname bij mij gehad en de baasjes hebben zeer goed uitgevoerd wat ik hen geadviseerd heb.

Groenendaeler Fara

 

Deze groenendaeler werd aangevallen door een hond en kon daarna niet meer gestreeld worden door de eigenaars. Ook grom ze naar de man van het huis en ging ze niet opzij als ze in een deuropening lag. De katten waren een prooi voor haar en durven niet meer beneden komen.

Door een massage kon ik haar vertrouwen winnen en onmiddellijk kreeg ik een fantastische band met haar hierna.

Het heeft de baasjes en mezelf verbaasd hoe zij zich totaal anders gedraagde na deze massage. Ik was ook zeer duidelijk met haar en zij respecteerde mij ongelooflijk snel.

Ik leerde de baasjes hoe met haar om te gaan en is nu een aangename gezinshond. Het is een pittige hond die zeer goed mensen leest dus het was nodig om zeker te zijn van je stuk wat haar baasjes bereid waren te leren en toe te passen. 

Boxer Rambo

 

Boxers kunnen zeer veel energie hebben. Rambo is zeker zo'n boxer. Toen ik binnen kwam stond hij een meter hoog te springen en duwde mij bijna omver en dit was dagelijkse kost wanneer iemand van het gezin binnen kwam. Ook luisterde hij niet wanneer ze hem iets wouden laten doen en hij trekte ook enorm aan de leiband tijdens de wandeling.

 

Rambo is een zeer sterke hond die vooral bezigheid zoekt. En meer moet bewegen maar dan moeten de wandelingen wel aangenamer zijn. Ik leerde de eigenaars kennis maken met mogelijke bezigheden voor Rambo en gaf hen tips om hem rustiger te maken. Ook mijn honden maakten kennis met Rambo. Mijn Duitse dog maakte hem meteen duidelijk dat hij zich moest gedragen. 

Hij is al opvallend rustiger wanneer ze binnenkomen en binnenkort starten ze met een basiscursus gehoorzaamheid zodat hij elke week kan socialiseren met andere honden en de eigenaar kan oefenen op het wandelen met hem zonder hij trekt.

bottom of page