top of page
Logo hondenschool.png

Individuele training - basis commando's aanleren

Melissa Rottiers trainer coach

U kan mij inroepen om bij u thuis langs te komen voor het aanleren van de basiscommando's.

Het kan zijn dat het op een hondenschool te druk is voor jou en het niet vanzelfsprekend is om daar je hond te trainen. Misschien heeft jouw hond geen interesse in jou als je tussen andere eigenaars staat met hun hond?

Ik heb een programma samengesteld om in 1 les de basis commando's aan te leren. Als uw hond gedragsproblemen vertoont zal dit niet onder deze training vallen maar kan u beter een gedragsconsultatie aanvragen.

In tegenstelling tot het (her)opvoeden van honden gebruiken we bij het aanleren van commando's een motivatie (snoep, speelgoed,...)

Wat bevat deze les?

- Kennismaking met een algemene test om te kijken welke relatie u reeds heeft opgebouwd met uw hond. We starten in deze les met het wandelen aan de lijn en commando zit zal aangeleerd worden. Ik breng ook mijn eigen hond mee zodat we kunnen socialiseren.

- Commando lig en blijf wordt in deze les aangeleerd. We gaan dit zowel binnen als buiten oefenen.

- Commando staan, voet en tanden tonen wordt ook aangeleerd indien de training vlot gaat. Een extra mogelijkheid is het leren komen als u de hond roept. Hiervoor is het nodig dat er een hondenweide dichtbij is of dat u een tuin ter beschikking heeft.

Praktisch:

Deze les kost 135€ excl verplaatsing. De les duurt 1,5u en gaat door bij u thuis.

Kilometervergoeding is 0,5€/km en 10€ per kwartier.

bottom of page