Voeding voor uw hond

Wij hebben gekozen voor Opti Life hondenvoer

Opti Life hondenvoer is door de specialisten van Versele-Laga ontwikkeld als opvolger van zijn voorganger Bento-Kronen.

Alle Opti Life producten staan bekend om hun goede kwaliteit, omdat ze uitsluitend de beste ingrediënten bevatten. De uitgebalanceerde formule op basis van dierlijke eiwitten en rijst houdt uw hond gezond en in optimale conditie.

  • Hoge kwaliteit: Alle aanwezige eiwitten van dierlijke oorsprong zijn geschikt voor menselijke consumptie.

  • Gebaseerd op rijst: glutenvrij, hoogwaardig en licht verteerbaar.

  • Anti-oxidanten ondersteunen de weerstand en FOS & MOS de spijsvertering.

  • Volledig vrij van kleur- geur- en smaakstoffen.

 

Bij ons kan u deze voeding bekomen aan -10%!

Vanaf 2 zakken -15% en vanaf 3 zakken -20%.

De houdbaarheidsduur van Opti Life hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Stem uw voeding af op de leeftijd van uw hond

  • Opti Life Puppy: Jonge honden kunnen moeite hebben met het kauwen van brokken. Voor uw puppy ontwikkelde Opti Life speciale kleine brokjes die gemakkelijk zijn om te eten. Speciale voedingsstoffen zoals chondroïtine en glucosamine zorgen voor een betere ontwikkeling van zijn gewrichten en kraakbeen.

  • Opti Life Senior: Oudere honden hebben een verhoogd risico op overgewicht. Voor uw senior hond is er Opti Life voeding met toegevoegde taurine en een lager vetgehalte, om gewichtstoename te voorkomen. Ook beschermt het voer tegen celveroudering.

 

De kwaliteit van Opti Life hondenvoer merkt u aan de glanzende vacht, de natte neus, de fonkelende ogen en het gezonde gebit van uw hond. 

Opti Life Adult hondenvoer voor volwassen honden

Voor volwassen honden heeft Opti Life een aantal speciale lijnen ontwikkeld die uw hond ondersteunen wanneer hij net dat beetje extra nodig heeft.  ​

  • Opti Life Adult Skin Care: met toegevoegde zalm en rijst, speciaal voor honden met een doffe vacht of droge huid. Dankzij de speciale formule zal de vacht van uw hond stralen van gezondheid

  • Opti Life Adult Digestion: voor honden met een gevoelige spijsvertering of die onlangs ziek zijn geweest. Toegevoegde taurine ondersteunt de hartfunctie van uw hond.

Het eten kan worden afgehaald in het kapsalon te Tisselt.

Afhaaluren:

 

Woensdag: van 13u tot 18u

Donderdag: van 13u tot 18u

Vrijdag: van 13u tot 18u

Zaterdag: van 14u tot 16u

Af te halen in het hondenkapsalon te Hoogstraat 103, 2830 Tisselt.

Ook op afspraak indien deze openingsuren niet lukken.