top of page

Contact

Telefoonnummer:

0472/74.18.85

Bereikbaar van 9u tot 17u

Gesloten op maandag.

Met vakantie van 24 Augustus 2021 tem 30 Augustus 2021

Adres Kapsalon Unicanis

 

Hoogstraat 103, 2830 Tisselt

Enkel op afspraak

 

Melissa voorstelling

 

Melissa Rottiers

 

Haar passie zijn honden. Al sinds ze 14 jaar was. Ze startte in een kennel van Sint- Bernards honden als kennelhulp. Elk weekend en elke vakantie de honden eten geven, mee naar hondenshows, pups helpen groot brengen, honden op foto zetten, medicatie toedienen,...

Al heel snel wist ze wat ze wou worden, dierenarts. Deze droom werd geen werkelijkheid want ze wou toch liever met haar handen werken en praktisch met honden werken en de psychologie van honden ontdekken. De relatie tussen mens en hond fascineerde haar en daar ging ze dan ook in verder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo startte ze een bachelor biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg. Verpleging voor dieren.

Na 3 jaar studeren is ze gestart als dierenartsassistente en na 2 jaar als gedragstherapeute voor honden.

Na een jaar opleiding in Nederland bij Hondenschool Packleader heeft ze deze hondenschool in België opgestart en met succes.

Daarna volgde ze een opleiding hondentrimmen en na enkele maanden stage heeft ze haar eigen salon geopend in Tisselt.

 Haar expertise ligt in de gedragstherapie van honden en alle vragen in verband met opvoeding, trainingsmateriaal en trainingsmethoden kunnen bij haar antwoord vinden.

Om de 2 jaar helpt ze asielhonden om geadopteerd te worden door ze te begeleiden op de foto tijdens een fotoshoot van het magazine Nina van het Laatste Nieuws.

 

Met haar medische achtergrond en jarenlange ervaring met honden is ze de aangewezen persoon om u advies te verlenen op vele vlakken en met kennis en respect de beste zorg te bieden voor uw hond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page